donderdag 20 maart 2008

puzzle 2, hoe maak ik een 2e bericht, foto's plaatsen, chatten, digitale windkracht 8Ik ben er inmiddels achter dat 23 dingen ook net zo goed 23 verslavingen kan worden. Het heeft me al veel nachtrust gekost omdat ik toch nog even wil proberen of ....

Ik weet het, we waren gewaarschuwd in de introduktie, maar toen had ik nog geen vermoeden welke uitdagingen er op mijn pad zouden komen. Soms lukt het in één keer om iets te doen. Soms na wat te proberen. Maar soms ook lukt het helemaal niet ........

Zo lukte het me niet om een tweede bericht te maken op mijn blog, geen idee dat je je eerst moest aanmelden. Maar gelukkig kan ik inmiddels chatten en gmail'en met m'n begeleider en mijn mede-verslaafden (in meer of mindere mate).

Ik wil alleen nog een foto bij mijn chat plaatsen, maar dat is nog niet gelukt. Op wonderbaarlijke wijze stond de foto ineens als screensaver op de mijn PC, maar omdat ik verwacht dat mijn medegebruikers daar niet zo blij mee zijn heb ik dat zojuist vervangen door een foto van Stonehenge.

Ok, mijn blog is aangemeld, na wat strubbelingen, er staat een foto op, reusachtig groot in de kop dat had ik wat kleiner bedacht, maar dat is nog een uitdaging. De foto bij deze puzzle heb ik gemaakt op de Frankfurter Buchmesse.

De afgelopen week gingen de gesprekken aan de koffietafel over van welke site je het beste je muziek kon downloaden (is natuurlijk illegaal, maar daarom niet minder leuk), over allerlei hebbedingetjes bij de Zen (aangepaste oordoppen, opladers, beschermhoesjes), hoeveel nachtrust we nog kregen. Kortom er waait een digitale wind, met soms windkracht 8.

Ik ga nu de 23 site bekijken met alle opmerkingen, tips en "huiswerk" en reageren op de leuke reacties van mijn mede-verslaafden. En dan wil ik weer op tijd terug zijn in de "real world".....

Er was deze week gelukkig ook nog tijd voor theaterbezoek. Ik was zeer onder de indruk (zoals meestal) van de voorstelling van PlusLeo (http://www.plusleo.nl/).
4 opmerkingen:

renjerotje zei

hee puzzle,
je bent goed bezig zeg, de verslaving slaat bij mij ook toe.
Mooie fotootjes...
groet en have a nice trip!z

Lighthousje zei

Hey puzzle,
hier nog een verslaafde, ga veeeeeeeeel te laat naar bed, moet eerst nog ff dit en nog ff dat, en dan ben je zo weer 2 uur verder.
Maar je hebt er wel wat moois van gemaakt hoor :)))

Lighthousje zei

Hey Puzzletje,
Heb ff gespiekt, maar je bent enorm goed bezig hoor!!!
Tijdrovend allemaal, maar zoooooooooooooooooooooooo leuk!!!

Unknown zei

Hoi Puzzle,

Leuk dat je onze voorstelling zo leuk vond. Zou je dat misschien ook op ons gastenboek willen zeggen? :-)

mzzl